Terdapat dua jenis bingo

Terdapat banyak permainan bingo dalam talian yang boleh anda mainkan di tapak yang berbeza. Anda boleh mendaftar untuk seberapa banyak tapak atau sesedikit yang anda suka. Industri ini telah berkembang dengan pesat dalam dekad yang lalu ke tahap di mana bingo dalam talian adalah mudah, mudah digunakan dan menawarkan hadiah besar yang tidak mungkin dilakukan dengan permainan luar talian mega888 ios.

Pertama, anda mesti mendaftar di tapak di mana anda ingin bermain Bingo dalam talian. Selepas pemain telah mendaftar dan mungkin membuat deposit, mereka boleh bermain di bilik bingo. Setiap pemain boleh membeli beberapa set kad yang dijana secara rawak. Pemain perlu memadankan nombor kad mereka dengan bola.

Di seluruh dunia, terdapat dua jenis bingo. Bingo 75 bola adalah yang paling popular di Amerika Syarikat. Ini ialah kad 5×5, dengan petak tengah ditandakan sebagai percuma. Permainan 90-bola adalah yang paling popular di UK, Australia, Amerika Selatan dan sebahagian Eropah. Ia ditandakan pada kad 9×3. Speed ​​Bingo ialah satu lagi varian yang boleh dimainkan sama, kecuali nombor dipanggil lebih pantas.

Kad bingo 90-bola mengandungi tiga garisan mendatar dan sembilan lajur menegak. Setiap baris mengandungi lima nombor. Lajur pertama mempunyai nombor bermula pada 1-10, manakala lajur kedua mengandungi 11-20, dan lajur ketiga mengandungi 21-30. Akhir sekali, lajur akhir mempunyai nombor yang berakhir dengan 81-90.

Tiga peringkat bingo 90 bola biasanya satu, dua dan rumah penuh. Pemain mesti menandakan garis mendatar dari satu kad ke yang lain dalam permainan “satu baris”. Memadankan 5 nombor. Anda mesti melengkapkan secara mendatar mana-mana dua baris yang ditandakan secara melintang merentas satu kad dalam permainan “dua baris” (iaitu Memadankan 10 nombor adalah mungkin. Takrifan akhir: “Rumah Penuh”, iaitu semua nombor yang telah ditanda pada satu kad ( kesemua 15 nombor), sama seperti dalam keseluruhan permainan biasa. Apabila permainan berlangsung, hadiah akan berubah. Walau bagaimanapun, Rumah Penuh sentiasa menjadi hadiah terbesar yang boleh dimenangi oleh pemain.

Terdapat lebih banyak lagi untuk bingo dalam talian daripada hanya kad bingo. Tapak bingo dalam talian sering menawarkan banyak tambahan seperti berita dan kemas kini, imej dan komen daripada pemenang yang lalu dan maklumat tentang kejohanan atau acara yang akan datang. Terdapat juga pelbagai tempat dan hadiah di mana sijil hadiah boleh ditebus. Tapak bingo dalam talian kini boleh menawarkan beberapa slot yang boleh dimainkan bersama dengan permainan bingo.

Kebanyakan tapak bingo UK menawarkan ruang sembang. Ini adalah bahagian terbaik tentang bingo dalam talian. Berbual tidak diperlukan apabila anda menyertai permainan Bingo. Anda hanya boleh duduk di hadapan komputer anda dan terus bermain. Jika anda bukan peminat sembang seseorang, seperti jika mereka kasar atau menjengkelkan, anda boleh mengklik pada nama mereka untuk menekan butang “Abaikan”. Hos sembang (CH), yang menyederhanakan sembang, akan memimpin keseronokan dan juga menawarkan pelbagai permainan sembang. Permainan sembang ini adalah cara terbaik untuk memenangi mata dan tapak bingo sangat kreatif.

Leave a Reply

Your email address will not be published.