Faktor-faktor dalam Memilih Rakeback Deal

rakeback

Siapa yang tidak tertarik dengan peratusan besar ketika bermain poker dalam talian? Inilah bagaimana dengan penawaran rakeback. Setiap bulan, pemain poker akan menerima peratusan tertentu dari keseluruhan rake yang mereka bayar. Walau bagaimanapun, pemain mesti ingat bahawa nilai peratusan tajuk utama yang tinggi tidak selalu bagus. Sebenarnya, menurut beberapa profesional rakeback, kebanyakan tawaran yang ada harus dielakkan kerana beberapa sebab.

Berikut adalah faktor-faktor umum yang harus dipertimbangkan untuk memilih cara terbaik untuk mendapatkan  download mega888 for android rakeback.

Bilangan Pemain

Lazimnya, kebanyakan tawaran yang lebih tinggi berasal dari laman web kecil dengan sedikit pemain, menambah bahawa laman web ini seringkali memikat sebilangan besar pemain baik yang terpikat dengan peratusan tawaran. Cukup gambarkan perbezaan antara meja yang dipenuhi dengan pemain rekreasi atau lawan amatur dan meja yang dipenuhi dengan pemenang atau pemain poker profesional. Peluang anda untuk memperoleh keuntungan mesti ditetapkan dalam perspektif yang jelas.

Jadual Berbilang

Sebilangan besar pemain poker dalam talian cuba meningkatkan peluang mereka memperoleh lebih banyak rakeback dengan bermain beberapa meja pada masa yang sama. Anda mesti tahu bahawa ini tidak dapat dilaksanakan di beberapa laman web tertentu. Yang pertama, tidak ada lawan yang cukup pada permainan atau level pilihan anda. Dan dua, perisian poker tertentu sukar digunakan kerana intensif dan tidak dapat diubah ukurannya sumber daya komputer. Oleh itu, lebih baik membuat multi-meja sebelum memilih perjanjian.

Tawaran Kejohanan dan Perlumbaan

Penyedia rakeback tertentu menyediakan “rake race” untuk dijadikan sebagai insentif kepada pemain. Perkara itu diberikan melalui bentuk hadiah wang tunai berdasarkan pada masa lembaga pemimpin yang mempunyai had masa selesai. Juga, laman web gabungan lain mungkin menawarkan kejohanan percuma. Dalam membandingkan tawaran, tanyakan kepada operator berapa kerap tawaran ini, dan juga jumlah peserta yang diharapkan.

Promosi, Bonus dan Freeroll

Adalah biasa bagi beberapa laman poker untuk mengurangkan peratusan tertentu dari jumlah pembayaran semasa membersihkan beberapa bonus. Masih untuk beberapa kes, ini memberikan lebih banyak wang tunai sekiranya bonus digabungkan dengan rakeback. Begitu juga, freeroll, promosi, penyertaan kejohanan dan mata yang dikumpulkan dari kedai dalam talian bilik poker juga dapat mengurangkan rakeback dari bilik lain. Oleh itu, pastikan anda melakukan perbandingan yang betul sebelum mendaftar.

Deposit / Pengeluaran

Fakta bahawa pengeluaran dan penyetoran tidak berguna bagi kebanyakan laman web poker di Amerika Syarikat dan lokasi lain mesti membuat anda lebih berhati-hati dalam mempertimbangkan peratusan tawaran. Selidiki masalah ini sepenuhnya sebelum anda membuat keputusan dan pilihan. Bilik poker yang terkenal menyediakan serangkaian kaedah deposit / pengeluaran, sementara melakukan transaksi dari bilik yang lebih kecil mungkin sukar dan lambat. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh merujuk di mana-mana bilik gabungan atau bereputasi baik untuk memberi anda maklumat lengkap untuk membantu anda memilih tawaran rakeback yang lebih baik . Jangan sesekali mencari sumber maklumat yang kabur atau tidak cekap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.